Reserveren?

Vragen?

 

 

 

Mail naar info@derodekapschuur.nl

of bel: 06-28876462

 
 
Startpagina Over De Rode Kapschuur Tarieven Fotogalerij Contact
 

Natuurkampeerterrein en Rustpunt

 

 

 

  Tarieven  

Het kampeerterrein  van De Rode Kapschuur is een Natuurkampeer-terrein. Om te kamperen op een Natuurkampeerterrein heb je een geactiveerde Natuurkampeerkaart nodig. Als je niet in het bezit bent van deze kaart, kun je deze bij ons kopen voor 15,95. Je activeert de kaart vervolgens in de kamperen-app op je mobiele telefoon.
Heb je liever een echt boekje in handen, met een overzicht van alle natuurkampeerterreinen? We hebben ook Het Groene Boekje, met daarin de activatiekaart. Het boekje met de kaart kost 19,95.
De geactiveerde kaart is 1 kalenderjaar (dus heel 2024) geldig voor alle Natuurkampeerterreinen. Het Groene Boekje, of een losse activatiekaart, is ook te bestellen via De Groene Koepel.
     
 
Voor fietsers en wandelaars met een trekkerstentje op doortocht, die 1 of 2 nachten komen overnachten, hanteren we een trekkerstarief: 1 persoon 12,00 per nacht, 2 personen (1 tentje) 19,50 per nacht.
 
     
     
  De prijzen van koffie, thee etc van ons Rustpunt vind je op het schoolbord in het Rustpunt.  
   

Op De Rode Kapschuur is Wifi aanwezig, maar alleen in onze zitruimte binnen de boerderij en in ons Rustpunt, niet op de kampeervelden.

 

2024 De Rode Kapschuur